Anton
Anton

(Modtryk 2022) Bog, e-bog, lydbog, storskrift Lektørudtalelse: …”en helt igennem stærk roman, hvor Vibeke Marx gengiver et stykke danmarkshistorie fortalt gennem Anton og hans familie.”

press to zoom
Kun en klade
Kun en klade

(Modtryk 2020) Bog, e-bog, lydbog, storskrift Anm.- POV international: "…god og spændende historie med et strøg af krimi, eksistentielle overvejelser, når man er adopteret…alt sammen skrevet i et smukt sprog."

press to zoom
Jord og Hjerte
Jord og Hjerte

(Modtryk 2019) Bog, e-bog, lydbog, storskrift Anm. Jyllandsposten "..smukt præget af menneskelig sans og historisk bevidsthed. Den er ubetinget Vibeke Marx’ bedste til dato."

press to zoom
En god flygtning
En god flygtning

(Modtryk 2017) Bog, e-bog, lydbog Anm. Bognørden "Tankevækkende og oplysende"

press to zoom
Havhesten
Havhesten

(Historia 2016) Bog, e-bog, lydbog Anm. Fyens Stiftstidende: "Vibeke Marx skriver fortættet, stemningsfyldt og præcist, og jeg kan mærke den enkelte karakters stille desperation"

press to zoom
Fortællersken
Fortællersken

(Modtryk 2016) bog, e-bog, lydbog, storskrift og udlån Anm. Weekendavisen: ”Og ved på den måde at lade sig forme af stoffet, som en skovarbejder, der fælder et træ ad gangen, forfra, nedefra, hug for hug, skaber hun en stemme, der er sjældent autentisk og sjældent uforstilt.”

press to zoom
Af ingenting
Af ingenting

(Modtryk 2014) bog, e-bog, lydbog, storskrift og udlån Anm. Helsingør Dagblad: "Det er en stor fortælling, som jeg slet ikke kan yde retfærdighed på så lille plads, men jeg vil sige, at Vibeke Marx' sprog i al sin koncise knaphed rummer stor poesi. Læseren kan godt glæde sig."

press to zoom
Nederste skuffe
Nederste skuffe

(Modtryk 2013) pocketbog, e-bog, lydbog, storskrift og udlån Anm. Flensborg Avis: "Jeg har jo før fremhævet Vibeke Marx' psykologiske skarphed og hendes fine næse for menneskets uudgrundelige sider, og kan her til positivsiden føje en berettiget - men ikke overpointeret - kritik af sociale og politiske holdninger i en djøfiseret virkelighed."

press to zoom
Sortehusene
Sortehusene

(Modtryk 2011) Pocketbog, e-bog, lydbog, storskrift og udlån Anm. Weekendavisen: "Besk, blid og velskrevet"

press to zoom
Efterskrift
Efterskrift

(Modtryk 2009) lydbog, e-bog, storskrift og udlån Anm. Dagbladenes Bureau: ”Med stor indsigt i den menneskelige psykes krinkelkroge lykkes det Vibeke Marx at gøre samtlige romanens personer interessante… Absolut læseværdig bog med en meget fin næse for menneskesindets uudgrundelige sider.”

press to zoom
Skygger fra Sprogø
Skygger fra Sprogø

(Modtryk 2007) pocketbog, e-bog, lydbog, storskrift og udlån Anm. Fyns Amts avis: "Romanen er velskrevet, letflydende og emmer af social indignation, men har samtidig en dynamik, der gør, at man kun nødigt lægger den fra sig. Personligt læste jeg den i et enkelt hug – hvad der for mig er ensbetydende med god underholdningsværdi."

press to zoom
Inez’ tårer
Inez’ tårer

(Modtryk 2005) e-bog, lydbog og udlån Anm. Politiken: Vibeke Marx« nye bog, INEZ' TÅRER, tager os ind i den genre, hvor Daphne du Maurier er dronning, og hendes "Rebecca" fra 1938 er bibelen. Altså den moderne guvernanteroman, hvor guvernanten er blevet afløst af en enfoldig ung kvinde, som falder for en mand, der på godt og ondt viser sig at være et monster på eller efter brudenatten. Men Marx moderniserer konceptet på fortræffelig og overbevisende vis.

press to zoom