Uhyggelig sommer
Uhyggelig sommer

(SPF 2015) Bog, e-bog og udlån Anm. lektør: "Lette historier, som er vedkommende for især unge, som kan identificere sig med hovedpersonerne."

press to zoom
Det er skide uretfærdigt
Det er skide uretfærdigt

(SPF 2014) Bog, e-bog og udlån Anm. lektør: "En velskrevet, letlæst udgivelse for læsesvage unge fra ca 14 år, indeholdende to dystre noveller om det uventede og uretfærdige."

press to zoom
Vådeskud
Vådeskud

(Forum 2010) e-bog og udlån Anm. Fyens Stiftstidende: ”Generelt er det en rigtig sjov oplevelse at læse bogen, der både undrer og forundrer. Den er medrivende og underholdende, og den kan helt sikkert anbefales.”

press to zoom
Aldrig mere tirsdag
Aldrig mere tirsdag

(Forum 2009) e-bog og udlån Anm. Børn og Bøger: "Aldrig mere tirsdag er en fin bog, der indeholder mange temaer. Vibeke Marx har en fin evne til at inddrage utallige elementer og alligevel få dem alle til at fremstå afrundede. Her behandles både skilsmisse, ensomhed, angst, venskab, flygtninge og ansvar. .. Måske havde bogen stået stærkere, hvis man havde valgt at fokusere på lidt færre problemstillinger, men samtidig er dette jo netop det forunderlige ved Marx; at hun alligevel formår"

press to zoom
Bigballemordet
Bigballemordet

(SPF 2008) Bog, e-bog, udlån Anm. lektør: "Målgruppen er unge læsesvage og utrænede læsere. Bogen kan bruges til romanlæsning i en differentieret undervisning i emnet krimilitteratur.... Læseværdig letlæst ungdomsbog om mobning, forelskelse, venskab med mere, hvor det krimiagtige optræder ved de skæbneagtige følger, det har for hovedpersonerne."

press to zoom
Jordbær milkshake
Jordbær milkshake

(SPF 2006) bog, e-bog, udlån Anm. Lektør: "En udviklingshistorie, der indeholder mange temaer: Familieliv, kærlighed, afhængighed, værdighed, integritet m.v.. En fin bog for læsesvage unge og voksne af en produktiv og velskrivende forfatter."

press to zoom
Den hvide dame
Den hvide dame

(Gyldendal 2002), Udlån Anm. lektør: "En god spøgelseshistorie, der hænger fint sammen. Malou er på ferie med sin mor, som skal hjælpe med at restaurere slottet Søbygård. Malou synes ikke, det er rigtig ferie, men da hun møder pigen Line, et genfærd fra 1500 tallet og bliver involveret i hendes liv, føler hun, at hun må hjælpe med at redde Lines søster fra den onde foged. Læseren får et vist indblik i de hårde vilkår i Middelalderen."

press to zoom
Paolos brev
Paolos brev

(Gyldendal 2002) Udlån Anm. lektør: "Paolo har fødselsdag og glæder sig mest til et brev fra far. Bogen fortæller så om alt det, Paolo forestiller sig, der har hindret og forsinket far i at poste det brev, han ikke modtager. Det bliver en drabelig historie ..."

press to zoom
De bløde timer
De bløde timer

(Gyldendal 2001) Udlån Anm. lektør: "Det er knugende læsning om et understimuleret, undertrykt og seksuelt udnyttet barn. Iris bliver mobbet i skolen, tisser i sengen og ved, hun ikke er som de andre børn. Hun falder i armene på den første fyr, der viser hende lidt ømhed, bliver gravid og straks svigtet."

press to zoom
Det er min gård
Det er min gård

(Carlsen 2000) oversat til norsk Udlån Anm. aktuelt: "Det bliver til en simpel og effektiv historie om at være ked af det. Godt gået med et lixtal på 18,9!"

press to zoom