Kun en klade
(Modtryk 2020)

Bog, e-bog, lydbog, storskrift

Anm.- POV international:

"…god og spændende historie med et strøg af krimi, eksistentielle overvejelser, når man er adopteret…alt sammen skrevet i et smukt sprog."
Jord og Hjerte
(Modtryk 2019)

Bog, e-bog, lydbog, storskrift

Anm. Jyllandsposten

"..smukt præget af menneskelig sans og historisk bevidsthed. Den er ubetinget Vibeke Marx’ bedste til dato."
En god flygtning
(Modtryk 2017)

Bog, e-bog, lydbog

Anm. Bognørden

"Tankevækkende og oplysende"
Havhesten
(Historia 2016)

Bog, e-bog, lydbog

Anm. Fyens Stiftstidende:

"Vibeke Marx skriver fortættet, stemningsfyldt og præcist, og jeg kan mærke den enkelte karakters stille desperation"
Fortællersken
(Modtryk 2016)

bog, e-bog, lydbog, storskrift og udlån

Anm. Weekendavisen:

”Og ved på den måde at lade sig forme af stoffet, som en skovarbejder, der fælder et træ ad gangen, forfra, nedefra, hug for hug, skaber hun en stemme, der er sjældent autentisk og sjældent uforstilt.”
Af ingenting
(Modtryk 2014)

bog, e-bog, lydbog, storskrift og udlån

Anm. Helsingør Dagblad:

"Det er en stor fortælling, som jeg slet ikke kan yde retfærdighed på så lille plads, men jeg vil sige, at Vibeke Marx' sprog i al sin koncise knaphed rummer stor poesi. Læseren kan godt glæde sig."
Nederste skuffe
(Modtryk 2013)

pocketbog, e-bog, lydbog, storskrift og udlån

Anm. Flensborg Avis:

"Jeg har jo før fremhævet Vibeke Marx' psykologiske skarphed og hendes fine næse for menneskets uudgrundelige sider, og kan her til positivsiden føje en berettiget - men ikke overpointeret - kritik af sociale og politiske holdninger i en djøfiseret virkelighed."
Sortehusene
(Modtryk 2011)

Pocketbog, e-bog, lydbog, storskrift og udlån

Anm. Weekendavisen:

"Besk, blid og velskrevet"
Efterskrift
(Modtryk 2009)

lydbog, e-bog, storskrift og udlån

Anm. Dagbladenes Bureau:


”Med stor indsigt i den menneskelige psykes krinkelkroge lykkes det Vibeke Marx at gøre samtlige romanens personer interessante… Absolut læseværdig bog med en meget fin næse for menneskesindets uudgrundelige sider.”
Skygger fra Sprogø
(Modtryk 2007)

pocketbog, e-bog, lydbog, storskrift og udlån

Anm. Fyns Amts avis:

"Romanen er velskrevet, letflydende og emmer af social indignation, men har samtidig en dynamik, der gør, at man kun nødigt lægger den fra sig. Personligt læste jeg den i et enkelt hug – hvad der for mig er ensbetydende med god underholdningsværdi."
Inez’ tårer
(Modtryk 2005)

e-bog, lydbog og udlån

Anm. Politiken:

Vibeke Marx« nye bog, INEZ' TÅRER, tager os ind i den genre, hvor Daphne du Maurier er dronning, og hendes "Rebecca" fra 1938 er bibelen. Altså den moderne guvernanteroman, hvor guvernanten er blevet afløst af en enfoldig ung kvinde, som falder for en mand, der på godt og ondt viser sig at være et monster på eller efter brudenatten. Men Marx moderniserer konceptet på fortræffelig og overbevisende vis.
Wonderland
(Lindhardt og Ringhof 2003)

e-bog, lydbog og udlån

Anm. Weekendavisen:

"Det er som nævnt et vældig dynamisk og troværdigt kaos, der udfolder sig både uden for og inden i Alice, samtlige personer tegnes skarpt og levende op i farten. Romanen er et godt kvindeportræt, men den er måske et endnu bedre familieportræt, et kulørt og nærgående snapshot af en af postmodernitetens mange sammenbragte familier."
Vis mere

© 2016 by Vibeke Marx. Proudly created with Wix.com

Efterskrift

(Modtryk 2009) lydbog, e-bog, storskrift og udlån Anm. Dagbladenes Bureau: ”Med stor indsigt i den menneskelige psykes krinkelkroge lykkes det Vibeke Marx at gøre samtlige romanens personer interessante… Absolut læseværdig bog med en meget fin næse for menneskesindets uudgrundelige sider.”